Home
  Werkwijze
  Foto's
  Contact
  Gastenboek
 

Atelier

 

Hoe ga ik te werk? Ik hoef jou natuurlijk niet te vertellen wat je precies zoekt/wil (een coole broek, lange jurk of een kort oranje motorjack om maar eens iets te noemen). Aan de hand van wat jij mij vertelt maak ik een schets en datgene waar je nog geen idee van hebt help ik je uitwerken tot een ontwerp waar je achter kan staan.

Vervolgens zoek je aan de hand van stalen het materiaal en de kleur uit waarin we jouw model gaan uitvoeren. Er zijn tal van mogelijkheden: zachte,soepele lams-,of rundnappa, stevige nubuck, suède, lammyhuiden en zelfs pythonhuiden zijn allen in A-kwaliteit en in diverse kleuren leverbaar. De meeste materialen en kleuren zijn altijd verkrijgbaar, andere leersoorten of prints zijn soms maar tijdelijk verkrijgbaar of seizoensgebonden.
Na je materiaalkeuze en het nemen van jouw maten kan ik het kostenplaatje bepalen. Na jouw goedvinden en aanbetaling ga ik aan de slag.

Na enkele weken mag je komen passen en nemen we eventuele correcties door.
Binnen afzienbare tijd (soms kun je er zelfs op wachten) is het product klaar om afgehaald en gedragen te worden.

Elk door mij vervaardigd artikel is uniek en persoonlijk, dus ook de prijsindicatie en levertijd zijn per item verschillend. De enige overeenkomstige factor in mijn werk is de kwaliteit, het vakmanschap en de passie waarmee het gemaakt is.